fbpx

Mosseltocht

Proef waar Zeeland beroemd om is: heerlijke Zeeuwse mosselen

Ieder jaar trekken duizenden toeristen naar Zeeland om te genieten van onze beroemde Zeeuwse mosselen. Hoe leuk is het om verse mosselen te eten op het water, met uitzicht over de Oosterschelde? Vaar mee met de mosseltocht en proef Zeeland vanaf het water.

Tijdens deze tocht vaart u in een kleine groep op de Oosterschelde met de Amelia. U wordt hartelijk aan boord ontvangen door onze crew met een heerlijk aperitief. We gooien de trossen los en verlaten de haven van Yerseke. Daarna neemt u plaats op het Fly-bridge of in de salon, waar onze crew u een informatief verhaal vertelt hoe mosselen in Zeeland worden gekweekt. U zult fantastisch uitzicht hebben over de plekken waar de mosselen groeien.

Daarna zal onze crew u voorzien van een diner met onbeperkt Zeeuwse mosselen, gekookt met verse groenten en geserveerd met heerlijke sauzen, frites en salade. Breidt uw arrangement uit met een bijpassend bier- of wijnarrangement.

De boekingsmodule is bedoeld voor het boeken van een vaartocht met een hele groep. Bent u met een klein gezelschap maar wilt u graag varen dan kan dit uiteraard ook bij ons. Neem contact met ons op en vertel wanneer u wilt genieten van een volledig verzorgde vaartocht. Laat weten met hoeveel personen u komt en wat uw wensen zijn!

Duur tocht

4 uur (incl. 1,5 uur varen)

*Uitbreiding mogelijk

Wanneer

Alleen in de maanden van 1 juni tot 30 april

Extra’s

Uitgebreide lunch en diner

Inclusief een overheelijk pannetje met verse mosselen per persoon.

Bier en wijn tijdens het diner

Heerlijke (speciaal-) bieren, wijnen en andere drankjes op nacalculatie.