fbpx

Unieke Vakantie Zeeland

Vaar mee met deze privécruise op het luxe jacht Amelia en beleef Zeeland vanaf het water!

Met deze privécruise voelt u zich een ander mens. Een paar dagen onthaasten op de Zeeuwse wateren en ’s avonds wegdromen in één van de drie luxe suites aan boord.

U zit eerste rang als het gaat om het bezichtigen van het natuurlijk schoon van het Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer. Proef de Zeeuwse streekproducten aan boord terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Onze crew neemt u graag alle zorg uit handen zodat u volledig kunt genieten.

Wat kunt u verwachten op deze cruise?

Dag 1

U komt ’s middags aan boord in onze thuishaven in Yerseke. De crew van de Amelia heet u van hartelijk welkom aan boord met een welkomstdrankje. We gooien de trossen los en verlaten de haven van Yerseke.

We zullen gedurende twee uur over de Oosterschelde varen langs de zandbanken waar bij laag water de zeehondjes liggen te rusten. We varen onderdoor de Zeelandbrug naar het schilderachtige en bijzondere Zierikzee. Deze stad heeft een rijke historie van VOC en Mondragon. Desgewenst kunt u met een stadsgids het stadje bezoeken. ’s Avonds wordt er een Zeeuws diner of barbecue aan boord geserveerd.

Dag 2

De volgende dag varen we na een uitgebreid ontbijt over de Oosterschelde langs het grootste bouwwerk van de Deltawerken naar het Veerse Meer. Deze tweede dag kunt u kiezen voor een diner aan boord of kunnen wij een restaurant aan wal aanbevelen. We zullen overnachten in Veere, een rijk historisch stadje.

Dag 3

Op de derde dag kunt u Veere bekijken. Daarna varen we over het Veerse Meer en de Oosterschelde terug naar Yerseke. Onderweg geniet u van een heerlijke luxe lunch. We sluiten de reis af in Yerseke met een afscheidsborrel.

Naast de luxe slaapvertrekken biedt het schip ruimte in de salon, achterdek en fly-bridge waar u heerlijk kunt genieten. Deze cruise bevat 2 x ontbijt, 2 x lunch, een Zeeuws diner met verse streekproducten uit de Oosterschelde en/of naar wens een barbecue.

Duur tocht

3 dagen

Wanneer

Het gehele jaar

Extra’s

Uitgebreide lunch en diner

Mogelijkheid voor het bijboeken van een heerlijk pannetje mosselen / barbecue.

Bier en wijn tijdens het diner

Heerlijke (speciaal-) bieren, wijnen en andere drankjes op nacalculatie.

Het arrangement inclusief twee overnachtingen is te boeken vanaf €375,- per persoon.
(Op basis van 6 personen)
Het complete arrangement inclusief
2x ontbijt + 2x lunch + Zeeuws Diner of BBQ
meerprijs van €99,- Per Persoon.
Compleet arrangement all-inclusive meerprijs €99.-