fbpx

Zeehondentocht

Zeehonden spotten op de Oosterschelde

Vaar mee met de zeehondentocht! Tijdens deze tocht vaart u in een kleine groep op de Oosterschelde met de Amelia. Midden in de Oosterschelde bevindt zich een zandplaat die bij laag water boven water komt te liggen. Bij laag water liggen hier tientallen zeehonden te genieten van de zon, welke u van gepaste afstand kunt bewonderen in hun natuurlijke omgeving. U zult de zeehonden van heel dichtbij zien! Zodra wij om de zandplaat heen gaan is de 5 kilometer lange Zeelandbrug vanaf het water zeer goed te zien, een ‘Kodak momentje’.

Op de terugweg naar Yerseke geniet u van het prachtige uitzicht op het bovendek of in de salon. Breidt uw tocht uit met een heerlijke lunch of diner aan boord, onder het genot van een lekker drankje. Deze tocht is zeer geschikt voor kinderen, ze zullen het geweldig vinden!

De boekingsmodule is bedoeld voor het boeken van een vaartocht met een hele groep. Bent u met een klein gezelschap maar wilt u graag varen dan kan dit uiteraard ook bij ons. Neem contact met ons op en vertel wanneer u wilt genieten van een volledig verzorgde vaartocht. Laat weten met hoeveel personen u komt en wat uw wensen zijn!

Duur tocht

4 uur (incl. 2 uur varen)

*Uitbreiding mogelijk

Wanneer

Alleen in de maanden juni tot augustus

Extra’s

Uitgebreide lunch en diner

Mogelijkheid voor het bijboeken van een heerlijk pannetje mosselen / barbecue.

Bier en wijn tijdens het diner

Heerlijke (speciaal-) bieren, wijnen en andere drankjes op nacalculatie.