fbpx

Vaarvakantie

Een vaarvakantie met een jacht is de ideale manier om tot rust te komen

Even helemaal weg van wat u gewend bent in het dagelijks leven; geen werk, geen wekker, geen verplichtingen: alleen maar het geluid van het kabbelende water. Ons prachtige jacht de Amelia geeft u de rust en de luxe die u heeft verdiend.

U zit eerste rang als het gaat om het bezichtigen van het natuurlijk schoon van het Nationaal Park Oosterschelde, of één van de andere Zeeuwse wateren. Proef de Zeeuwse streekproducten aan boord terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Onze crew neemt u graag alles uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Vaar tijdens één van de hieronder genoemde vaarvakanties met ons mee, of stel zelf uw eigen reis samen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Overnachten aan boord van de Amelia
Overnachten aan boord kan in één van de drie slaapvertrekken aan de voorkant van het schip.

De Master Bedroom is de grootste en meest luxe kamer, met lits jumeauxs bed, een privé badkamer en toilet, een koelkast en koffiemachine.

De Comfort Room is volgens ons de leukste kamer, omdat je vanuit het bed zo over het water kunt kijken. De badkamer die u kunt gebruiken zit direct naast de deur van de kamer. Tevens is er nog een kleine slaapkamer welke geschikt is voor 2 kinderen of 1 persoon.

De Amelia beschikt over 3 slaapkamers, waar 6 personen kunnen slapen. Vaarvakanties met meer dan 6 personen behoort tot de mogelijkheid. Er wordt dan een hotel geboekt.

Daarnaast kan het schip ook worden gebruikt voor overnachtingen zonder uitvaren. Dit kan in Yerseke, maar ook op een andere locatie die we varend kunnen bereiken. Een unieke Bed & Breakfast beleving in Zeeland!

Zeeland vanaf het water

Met deze privé cruise voelt u zich een ander mens. Een paar dagen onthaasten op de Zeeuwse wateren en onderweg genieten van Zeeuwse streekproducten. ’s Avonds droomt u weg in één van de drie luxe suites aan boord.

Bed & Breakfast

Ons schip kan ook geboekt worden voor overnachtingen zonder uitvaren. Dit kan in Yerseke, maar ook op een andere locatie die we varend kunnen bereiken. Een unieke Bed & Breakfast beleving in Zeeland!

Vaarvakantie op maat

Varen Zeeland verzorgt graag uw vaarvakantie op maat! Een vaarvakantie naar de Waddeneilanden, een 2-daagse vaarvakantie naar een stad naar keuze of een huwelijksreis aan boord? Wij denken graag met u mee. Neem contact op via het contactformulier waar u uw wensen in vermeldt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een offerte voor u te maken.