fbpx

Boottocht Zeeland

Maak een luxe boottocht door Zeeland. Geniet van het uitzicht, heerlijke hapjes en drankjes en persoonlijke uitleg over de omgeving. Reserveer nu!

Ga mee op een unieke boottocht in Zeeland

Bent u op zoek naar bootverhuur om in luxe een prachtige boottocht over de wateren van Zeeland te maken? Dan staan wij van Varen Zeeland voor u klaar. Geniet van luxe tijdens de boottocht en bekijk al het moois van Zeeland vanaf het water. Dit is een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Boek nu!

Bewonder tijdens een luxe boottocht Zeeland vanaf het water

Stap aan boord van het luxe jacht Amelia en maak een unieke boottocht door Zeeland. Onder het genot van een heerlijke, typisch Zeeuwse maaltijd kunt u genieten van het uitzicht op de mossel- en oesterbanken, een rustende zeehond op de zandbanken of de idyllische oude stadjes rondom het water. Met een privé crew aan boord komt u alles te weten over over de Zeeuwse natuur, maar krijgt u ook de mogelijkheid om diverse producten te proeven.

Verken de Oosterschelde tijdens een boottocht

Wij ontvangen u graag op ons jacht met een glas prosecco (of kinderchampagne) in de haven van het gezellige vissersdorpje Yerseke. Of wat dacht u van een kopje koffie of een glaasje limonade met shipmade appeltaart? Voor vertrek wordt wat algemene informatie verstrekt, waarna we uitvaren over de Oosterschelde. Onderweg leert u alles over de zilte specialiteiten die de Zeeuwse wateren met zich meebrengen. We varen langs het indrukwekkende vijf kilometer lange Rijksmonument ‘De Zeelandbrug’, waarbij onderweg de kans groot is een glimp op te kunnen vangen van zeehonden. Tijdens de terugreis kunnen we u laten genieten van de Zeeuwse Zilte Zaligheden die u op de heenreis heeft leren kennen.

Luxe bootverhuur met stijl

Wij leveren bootverhuur met luxe. Op ons schip zit u dan ook op comfortabele sofa’s, zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten. Wanneer u bij ons een schip huurt, varen wij met u de route die u wenst. U kunt dus zelf aangeven welke plaatsen u tijdens de boottocht in Zeeland wilt zien. Wilt u bijvoorbeeld varen over het Veerse Meer? Of wilt u een vaartocht maken tijdens het Oerol Festival? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook vertellen wij u tijdens de boottocht graag leuke weetjes over de omgeving. Zo geniet u van een unieke en luxe boottocht dankzij onze bootverhuur. Wij garanderen u dat u nog lang zal nagenieten van de door u geboekte tocht.