fbpx

Vergader op een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Nederland

Vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten op niveau vragen om een stijlvolle omgeving en bijzondere vergaderlocaties. Daarom kunt u ook voor uw zakelijke events bij Varen Zeeland terecht. Bij ons kunt u vergaderen op een luxe boot.

Zakelijk Varen Zeeland….. Uniek maatwerk op basis van uw wensen.

Bijzondere vergaderlocaties met elegantie, klasse en stijl

Elegantie, klasse en stijl vormen de sleutel tot een geweldige samenwerking. Zodra u aan boord stapt van het prachtige jacht Amelia voelt niets meer aan als zaken doen. Dit jacht vormt de ultieme basis van een prachtige samenwerking. Wij kunnen uw afspraak de invulling geven zoals u deze in gedachten heeft. Wilt u bijvoorbeeld vergaderen op onze boot aan het Veerse Meer of op een andere locatie aan het water? Doordat we met maximaal 12 gasten varen, kunt u in alle rust vergaderen op onze boot en uw zakenrelatie een intieme en typisch Zeeuwse zakelijke ervaring op het water aanbieden.

Geniet van heerlijke Zeeuwse culinaire hoogstandjes

Op bijzondere vergaderlocaties moet u uiteraard ook bijzonder heerlijk kunnen eten. Daarom kunt u bij ons genieten van heerlijke Zeeuwse culinaire hoogstandjes. Wilt u uw zakenrelaties verrassen met een luxe Cava in combinatie met een goedgevulde Zeeuwse oester? Of heeft u meer met een biertje uit de streek gecombineerd met een combinatie van Zeeuwse Zilte Zaligheden? Laat het ons weten! Waar kunt u nu beter genieten van de Zeeuwse keuken dan op een jacht op de Oosterschelde?

Ook een meerdaags verblijf is mogelijk

Heeft u veel te bespreken en wilt u daarom meerdere dagen vergaderen op onze boot? Boek dan kamers bij onze luxe B&B. Heeft u vragen over onze bijzondere vergaderlocaties op het water? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. U kunt ook bellen naar 0113-622324 of naar 06-51834751.

Duur tocht

4 uur (incl. 1,5 uur varen)

*Uitbreiding mogelijk

Wanneer

Het gehele jaar te boeken

Extra’s

Uitgebreide lunch en diner

Mogelijkheid voor het bijboeken van een heerlijk pannetje mosselen / barbecue.

Bier en wijn tijdens het diner

Heerlijke (speciaal-) bieren, wijnen en andere drankjes op nacalculatie.