Klik op 1 van de pijltjes op de afbeelding om de Promo video te bekijken

Zeeuws rondje

Met deze privé cruise voelt u zich een ander mens.
Een paar dagen onthaasten en super relaxen op de Amelia en 's avonds lekker wegdromen in één van de drie luxe suites aan boord.

Wat kunt u verwachten op deze cruise:

U komt 's middags aan boord in Yerseke. De bemanning heet u welkom boord van de Amelia onder het genot van een gratis welkomsdrankje. We varen op het grootste Nationaal Park de Oosterschelde waar we veel kunnen vertellen over het leven op en in het water van dit mooie stukje Zeeland. Onderdoor de Zeelandbrug varen we het schildeachtige en bijzondere Zierikzee binnen. Deze stad heeft een rijke historie van VOC en Mondragon. Desgewenst kunt u met een stadsgids het stadje bezoeken (meerprijs € 50 ) Er wordt een Zeeuws diner aan boord geserveerd.

De volgende dag varen we na een stevig ontbijt over de Oosterschelde langs het grootste bouwwerk van de Deltawerken naar het Veerse Meer. Deze tweede dag sluiten we af met een barbecue in Veere, een ander rijk historisch stadje.
Op de derde dag gaan we het stadje bekijken en varen we weer terug over het Veerse Meer en de Oosterschelde onder het genot van een luxe lunch en sluiten de reis in Yerseke af met een afscheidsborrel.
U kunt terug kijken op een heerlijke droomcruise waar u nog heel lang met warme gevoelens aan terug denkt.

Wat biedt deze cruise:

Naast een innemende keuken en luxe slaapvertrekken biedt deze cruise 2 x ontbijt, 2 x lunch, een Zeeuws diner met lekkers uit de Oosterschelde en een barbecue. De overige drank aan boord is op nacalculatie.

Het havengeld is meegerekend in de totaalprijs.
Dit arrangement is berekend op basis van 6 personen. Wij kunnen dit voor u verzorgen voor € 570 per persoon..

Meer in deze categorie: Rondje Holland »

Vertel ons wat u van de door Goldies Travel verzorgde vakantie, dag of event/overnachting vond. We horen graag uw verhaal en ervaring(en).
Sagen Sie uns, was Sie über den Urlaub, den Tag oder die Veranstaltung / Übernachtung von Goldies Travel denken. Wir würden gerne Ihre Geschichte und Erfahrung (en) hören.