Klik op 1 van de pijltjes op de afbeelding om de Promo video te bekijken

Vaarvakantie zelf samenstellen

Bij ons kunt u alle kanten op! Bij ons kunt u alle kanten op!

Uw eigen vaarvakantie in Zeeland, Nederland of België

Met uw eigen crew, die naast het varen ook het koken op zich neemt, hoeft u deze vaar vakantie echt aan niets meer te denken. Wij toveren graag de meest verse producten om tot een verrassende maaltijd met uitzicht op het water. Gaat u liever lekker uit eten in bijvoorbeeld Zierikzee of Veere, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. U kunt uw voorkeuren aan ons doorgeven, zodat wij u een vakantie kunnen bezorgen waar u nog lang met een glimlach aan terug denkt. Met de elegante dorpjes en stadjes waar aangelegd kan worden en de schoonheid van de natuur zult u zich geen moment vervelen.

Ook voor kinderen is deze vakantie op het water geweldig. Een stukje varen, of op een grote band achter de speedboat. Het luxe jacht heeft 3 hutten waarin 6 personen kunnen slapen. Een ideale vakantie voor uw gezin!

Stel uw eigen Vaarvakantie samen en vraag een offerte aan!

In het aanmeldformulier kunt u vaste gegevens invoeren en krijgt u een prijs per optie. Pas wanneer u een offerte aanvraagt krijgt u het definitieve bedrag. Dit is in vele gevallen lager dan de losse onderdelen opgeteld

Begin met het uitzoeken van de eindbestemming, zoals Antwerpen, Scheveningen, Gouda, Amsterdam, Rotterdam, Limburg, Friesland of zelfs Londen. Of zoek een evenement waar u graag naar toe wilt, Volvo Ocean race, Tallshipsrace, Sail, Oostende voor anker, of op artistiek of cultureel gebied b.v. Oerol.

Kies voor de luxegraad, goud, zilver of brons.

Het schip is te huur per week, zoals u een vakantiewoning huurt, maar ook kan alle verzorging van de inwendige mens erbij gekozen worden alsof u in een hotel op het water zit.

De vaartochten zijn altijd in combinatie met bemanning (min.2 personen)

Overnachten aan de wal, afhankelijk van het niveau van de beschikbare hotels, valt onder de duurste optie.

 

 

Meer in deze categorie: « Rondje Holland Oerol Festival »

Vertel ons wat u van de door Goldies Travel verzorgde vakantie, dag of event/overnachting vond. We horen graag uw verhaal en ervaring(en).
Sagen Sie uns, was Sie über den Urlaub, den Tag oder die Veranstaltung / Übernachtung von Goldies Travel denken. Wir würden gerne Ihre Geschichte und Erfahrung (en) hören.