Klik op 1 van de pijltjes op de afbeelding om de Promo video te bekijken

Oerol festival

Vaar Vakantie Vaar Vakantie

Vaarvakantie in Zeeland

Met uw eigen crew, die naast het varen ook het koken op zich neemt, hoeft u deze vakantie echt aan niets meer te denken. Wij toveren graag de meest verse producten om tot een verrassende maaltijd met uitzicht op het water. Gaat u liever lekker uiteten in bijvoorbeeld Zierikzee of Veere, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. U kunt uw voorkeuren aan ons doorgeven, zodat wij u een vakantie kunnen bezorgen waar u nog lang met een glimlach aan terug denkt. Met de elegante dorpjes en stadjes waar aangelegd kan worden en de schoonheid van de natuur zult u zich niet vervelen.

Ook voor kinderen is deze vakantie op het water een opluchting uit het dagelijks leven. Doordat het luxe jacht 3 hutten heeft waarin 6 personen kunnen slapen is dit de ideale vakantie voor uw gezin!

Vertel ons wat u van de door Goldies Travel verzorgde vakantie, dag of event/overnachting vond. We horen graag uw verhaal en ervaring(en).
Sagen Sie uns, was Sie über den Urlaub, den Tag oder die Veranstaltung / Übernachtung von Goldies Travel denken. Wir würden gerne Ihre Geschichte und Erfahrung (en) hören.