Klik op 1 van de pijltjes op de afbeelding om de Promo video te bekijken

Rondje Holland

Rondje Holland Rondje Holland

Het binnenland in vinden we veel scheepvaart die vrachten van Noord naar Zuid brengen. Het Schelde Rijn kanaal is in 1975 aangelegd om Rotterdam met Antwerpen te verbinden. 

Wat kunt u nog meer op dit rondje Holland verwachten:

U komt 's middags aan boord in Yerseke en maakt u kennis met bemanning en schip, onder het genot van een gratis welkomstdrankje vertrekken we richting het Zoommeer via het kleinste sluisje van Zeeland. Varend over het Schelde Rijn Kanaal via Tholen komen we containerschepen van 200 meter lengte tegen. Aan het eind van de middag varen we via de Volkeraksluizen, de drukste sluis van Europa, naar Willemstad. In de haven ligt u midden in het vestingstadje en kunt u een rondje lopen over de vestingdijk. Een lekker drankje staat gereed als u terug komt en u kunt dan heerlijk dineren bij kaarslicht in de salon. De volgende dag varen we over het Hollands Diep en Haringvliet naar Hellevoetsluis. Wij bevelen u aan om een rondwandeling te maken om de stad te bezichtigen, ook kunt kiezen om de vele leuke winkeltjes te bezoeken. De avond kunt u vrij invullen in de stad of aan boord. De derde dag stomen we weer naar de Volkeraksluizen en kiezen ditmaal een andere koers, namenlijk naar Bruinisse. Daar aangekomen bezoeken we de enige wiskey destileerderij in Zeeland en kunt u genieten van een proeverij. Ook zijn er heerlijke likeurtjes te proeven. Natuurlijk hoort daar een echt Zeeuws diner bij. De volgende dag keren we terug over het grootste Nationaal Park van Nederland, de Oosterschelde, naar Yerseke.

De dag sluiten we af met een gratis afscheidsborrel op de steiger in Yerseke.

In deze Hollandse cruise van 4 dagen, 3 nachten zitten 2 diner, 4 lunches en 3 x ontbijt. De drank aan boord is op nacalculatie.

Het havengeld is meegerekend in de totaalprijs.

Dit arrangement is berekend op basis van 6 personen, wij kunnen dit voor u verzorgen voor € 830 per persoon..

Vertel ons wat u van de door Goldies Travel verzorgde vakantie, dag of event/overnachting vond. We horen graag uw verhaal en ervaring(en).
Sagen Sie uns, was Sie über den Urlaub, den Tag oder die Veranstaltung / Übernachtung von Goldies Travel denken. Wir würden gerne Ihre Geschichte und Erfahrung (en) hören.