Dagtochten

Dagtochten Dagtochten

Wilt u Zeeland eens vanuit een andere hoek bekijken?

Probeer het dan een keer vanaf het water, met een luxe dagtocht op het jacht Amelia. Onder het genot van een heerlijke, typisch Zeeuwse maaltijd kunt u genieten van het uitzicht op de mossel- en oesterbanken, een rustende zeehond op de zandbanken of de idyllische oude stadjes rondom het water.

Met een privé crew aan boord kunt u alles te weten komen over de Zeeuwse natuur, maar u komt er ook achter hoe het proeft. 

Wij ontvangen u graag op ons jacht met een glas prosecco (of kinderchampagne) in de haven van het gezellige vissersdorpje Yerseke.
Of wat dacht u van een kopje koffie of een glaasje limonade met shipmade appeltaart. Voor vertrek wordt wat algemene informatie verstrekt, waarna we uitvaren over de Oosterschelde.

Onderweg leert u alles over de Zilte specialiteiten die Zeeuwse wateren voortbreng.
We varen langs het indrukwekkende 5 kilometer lange Rijksmonument 'de Zeelandbrug', waarbij onderweg de kans groot is een glimp op te kunnen vangen van de zeehonden.
Tijdens de terugreis kunnen we u laten genieten van de Zeeuwse Zilte Zaligheden die u op de heenreis heeft leren kennen.