builderall

Maak een unieke rondvaart in Zeeland

 Vaartochten op maat

 Varen in luxe

 Persoonlijke reizen

Voor een rondvaart of vaarvakantie in Zeeland of een unieke vergaderlocatie op het water dien je bij VarenZeeland in Yerseke te zijn. Sinds 2008 verzorgen wij op ons luxe schip diverse vaartochten door Zeeland. Dit doen wij altijd met een lach en wij bieden graag maatwerk. Wil je bijvoorbeeld een eigen vaarroute samenstellen? Dat kan. Wij varen naar de mooiste plekjes in Zeeland en vertellen je tijdens de boottocht graag over de historie van al deze plaatsen.

Interesse in een rondvaart door Zeeland?

Een rondvaart en andere vaaractiviteiten in Zeeland

Wil je graag als groepsuitje met vrienden of familie tijdens een rondvaart in de wateren van Zeeland varen? Ga dan mee met onze boottocht en ontdek wat voor moois Nederland vanaf het water te bieden heeft. Je verblijft tijdens de vaartochten op de Amelia, waar je jezelf in een vijfsterrenhotel waant. Zo zit je bij ons niet op plastic stoelen, maar op comfortabele sofa’s. Ook geniet je in onze B&B op het water van sfeervolle kamers en een uitgebreid ontbijt. Wij zijn de ideale vakantieaccommodatie voor het hele gezin als je tijdens je vakantie graag een boottocht maakt. Naast een rondvaart door Zeeland of een complete vaarvakantie, kun je bij ons ook in stijl varen en vergaderen op het water. Wij ontvangen jou en je zakenrelaties op ons schip en voorzien je van heerlijke Zeeuwse lekkernijen tijdens de vaartochten. Zo geniet jij met je gezelschap van zakelijke events op een unieke locatie op de Westerschelde.

Speciale overnachting
Overnachten op een boot is uniek, slapen op het water!

Culinair genieten
Verse vis uit de zee: kreeft, mosselen & oesters!

Luxe & groot jacht
Boek een van de grootste jachten van Zeeland.

Top crew
Hoge service aan boord, goede bediening!

Bekijk de mogelijkheden en reserveer een boottocht

Ga mee met ons varen in en rondom Zeeland! Bekijk al onze mogelijkheden voor vaartochten en boek via ons boekingsformulier een bootvakantie, een kamer in onze bed and breakfast of een gezellige rondvaart bij VarenZeeland. Wil je meer weten over onze dagtochten of meerdaagse vaartochten? Of heb je specifieke wensen om van je boottocht een unieke vaarbelevenis te maken? Laat het ons weten voordat we gaan varen, want wij staan voor je klaar om jouw rondvaart in Zeeland tot een succes te maken.