fbpx

Boottocht met overnachting

Luxe boottocht door Zeeland en Holland met overnachting aan boord.

4 dagen en 3 nachten wordt u van alle gemakken voorzien. Reserveer nu!

Geniet van een rondje Holland tijdens een boottocht met overnachting

Wilt u graag een boottocht maken met overnachting? Of wilt u tijdens een weekendje weg graag verblijven op een boot? Dan staan wij van Varen Zeeland voor u klaar. Op ons luxe schip kunt u een prachtige tocht maken over de Zeeuwse en Hollandse wateren. Tijdens de vaartocht komen we in het binnenland veel schepen tegen die vrachten van Noord naar Zuid brengen. Ook varen we door het Schelde Rijn kanaal, dat in 1975 is aangelegd om Rotterdam met Antwerpen te verbinden. Op onze boot geniet u gegarandeerd van een geweldig weekendje weg of mini-vakantie.

Wat kunt u allemaal verwachten tijdens onze boottocht met overnachting?

Wanneer u bij ons een Rondje Holland boekt, komt u ’s middags aan boord in Yerseke en maakt u kennis met bemanning en het schip. Onder het genot van een gratis welkomstdrankje vertrekken we richting het Zoommeer via het kleinste sluisje van Zeeland. Varend over het Schelde Rijn Kanaal via Tholen komen we indrukwekkende containerschepen van 200 meter lengte tegen. Aan het eind van de middag varen we via de Volkeraksluizen, de drukste sluis van Europa, naar Willemstad. Deze haven ligt midden in dit prachtige vestingstadje. Het is mogelijk om een rondje te lopen over de vestingdijk. Wanneer u terug komt, staat een lekker drankje voor u klaar en kunt u in de salon genieten van een heerlijk diner bij kaarslicht. Alles staat klaar voor een comfortabele B&B overnachting, zodat u ’s avonds meteen uw zachte bed in kunt duiken.

De dag erna gaat de mooie tocht verder

Na de overnachting gaat de mooie boottocht verder. We varen dan over het Hollands Diep en Haringvliet naar Hellevoetsluis. Wij raden u aan om een wandeling te maken en de stad te bezichtigen. Ook kunt u ervoor kiezen om de vele leuke winkeltjes te bezoeken. De avond kunt u vrij invullen in de stad of aan boord. De derde dag varen we weer naar de Volkeraksluizen en kiezen ditmaal een andere koers, namelijk naar Bruinisse. Zodra we daar zijn aangekomen bezoeken we de enige whisky destilleerderij in Zeeland en kunt u genieten van een proeverij. Ook zijn er heerlijke likeurtjes om te proeven. Natuurlijk hoort daar een echt Zeeuws diner bij. De volgende dag keren we terug over het grootste Nationaal Park van Nederland, de Oosterschelde, naar Yerseke. De dag sluiten we af met een gratis afscheidsborrel op de steiger in Yerseke. Zo eindigt u uw weekendje weg of mini-vakantie in stijl bij onze boot.

De praktische informatie

In deze Hollandse cruise van 4 dagen en 3 nachten zitten 2 diners, 4 lunches en 3x ontbijt inbegrepen. De drank aan boord is op nacalculatie. Het havengeld is meegerekend in de totaalprijs. Dit arrangement is berekend op basis van 6 personen, wij kunnen dit voor u verzorgen voor €830,- per persoon.

Reserveer nu

Gaat u graag een weekendje weg op onze boot? Of wilt u doordeweeks een boottocht maken met overnachting? Vraag dan online een offerte aan op het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0113-622324 of via 06-51834751.