fbpx

Riviercruise

Even helemaal weg van wat u gewend bent in het dagelijks leven; geen werk, geen wekker, geen verplichtingen: alleen maar het geluid van het kabbelende water. Dat wilt u toch ook? Beleef Nederland vanaf het water en vaar mee met onze riviercruise op het luxe jacht de Amelia.

Tijdens deze cruise ziet u verschillende steden. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht in de luxe salon, waarin ramen rondom goed zicht geven op de omgeving. Of neemt u relaxed plaats op het bovendek?

Het jacht zal op vrijdag 5 juni vertrekken vanuit Zeeland en zal in 3 dagen langs verschillende steden naar Amsterdam varen. We varen voornamelijk in de ochtenden, zodat u de rest van de dag tijd heeft om de steden te verkennen en te dineren! ’s Nachts slaapt u in één van de luxe hutten op het jacht. U kunt er voor kiezen om de hele reis mee te varen, of een deel van de reis.

Opstapplaatsen heenreis:

Yerseke, Willemstad, Dordrecht en Vreeswijk tot Amsterdam

Opstapplaatsen terugreis:

Amsterdam, Gouda en Willemstad

Klik hier voor het gehele reisschema. In het reisschema vindt u de opstapplaatsen, -data en –tijden.

Voor deze onvergetelijke cruise betaalt u €225 per dag*. U kunt zelf kiezen hoeveel dagen u mee vaart! Deze prijs is inclusief:

  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Alcoholvrije drankjes

*(Deze prijs is op basis van 2 personen. Boekt u alleen, dan is de prijs €300 p.p.p.d.)

Wilt u uw reis compleet maken? Boek dan één van de volgende supplementen:

  • Uitgebreide lunch en diner aan boord €40 p.p.p.d.
  • Bier en wijn tijdens het diner €10 p.p.p.d.

Gaat u mee op deze luxe riviercruise? Boek uw reis via info@varenzeeland.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Bent u een festivalliefhebber? Wij verzorgen vanaf donderdag 11 juni en dinsdag 16 juni een vaarvakantie Oerol festival. 

Klik hier voor meer informatie over de Oerol reis.