fbpx

Meerdaagse Zomercruise

3 tot 6 daagse cruise in Zeeland!

Dag 1

Op dinsdagmiddag/ avond vertrekken we vanuit Yerseke naar Goes. Bij het uitvaren van de haven geniet u al van de eerste blikken over de Oosterschelde, deze zeearm zult u de komende dagen vanuit verschillende hoeken en op diverse tijden van de dag kunnen meemaken. De Zeelandbrug, juist met ondergaande zon. Of in de morgenuren de zilveren verbinding tussen de Beveland en Schouwen.
We varen voorbij de ingang van het kanaal door Zuid-Beveland, met aan de oostkant de Verkeerspost Wemeldinge waar gewaakt wordt over de veiligheid op het water. De ingang van de haven van Wemeldinge, langs de Kattendijksedijk, naar het Goese Sas.
Daar varen we door de sluis het kanaal op en naar de eindbestemming van die dag de stad Goes.
Afhankelijk van de vertrektijd is het mogelijk om aan boord een hapje te eten.

Daar blijven we een nachtje liggen en kunt u de volgende morgen de wal op. (Na het ontbijt, of juist voor een ontbijt aan de wal)

Dag 2

Die dag beleeft u de stad op de manier die het beste bij u past, mogelijk zelfs om een rondleiding bij te wonen, waardoor u nog meer ziet dan wanneer u alléén de stad in gaat.

Woensdagavond een diner aan de wal, of aan boord. Daarna heerlijk overnachten in de binnenstad van Goes.

Dag 3

In de loop van donderdag gaan we op het gemak weer de stad verlaten en varen we richting het Veerse Meer. Weer paseren we een Sluis (de tweede voor die dag).
Onderweg de mogelijkheid een stukje te zwemmen, of spelevaren met de rubber boot.
Aan het eind van de dag eten we aan de wal in Kortgene, bij Apart Hotel Het Veerse Meer. Na een laatste afzakkertje gaan we weer op pad richting de Amelia, waar na de nacht weer een geweldige dag staat te wachten.

Dag 4

Ontbijten doen we aan boord, daarna vertrekken we rond 11 uur opnieuw richting de Oosterschelde, het grootste en natste Nationale park van Nederland. Via de sluizen, op naar de zeehondjes die al op ons liggen te wachten op de zandbank. In overleg is deze dag uit te breiden met een bezoek aan Zierikzee of andere plaats in de buurt.
Bij terugkeer op het Veerse Meer houden we een BBQ op het achterdek en als het weer mee zit kunt u op de Flybridge genieten van een heerlijke zomeravond, met de ondergaande zon over het water.

Dag 5

Op zaterdag maken we een tocht over het Veerse Meer, daarbij bezoeken we Veere en eventueel Kamperland. Waarbij we voor of na het avondeten kunnen terugvaren naar Kortgene. Natuurlijk kunnen we ook onderweg een lekkere wandeling maken over één van de eilandjes.

Dag 6

Op zondag varen we op het gemak terug naar Yerseke. Tijdens de hele reis kunnen we u over veel onderwerpen iets vertellen, zijn er wensen ergens af te meren, of juist een stukje om te varen, wij passen de reis zoveel mogelijk aan naar de wensen van onze gasten en de mogelijkheden op sportief gebied.

Deze reis kan geboekt worden van 2 tot 5 nachten en u kiest zelf waar u op wilt stappen of als u eerder terug wilt, skippen we één van de tochten.
Dinsdagen waarop we kunnen vertrekken zijn: 7 juli, 21 juli, 4 augustus, 18 augustus, 1 september, 16 september, 23 september of 30 september.
Wilt u niet één van deze weken mee, maar een weekend op een andere datum of een midweek in het voorjaar, neem dan contact met ons op en u krijgt alle info die u wenst.

Aan boord slapen kan met 6 gasten, komt u met meer personen, wij varen met 12 gasten, waarvan er dan 6 aan de wal kunnen slapen.
Wij boeken voor u het hotel aan de wal en verzorgen verder uw hele reis op basis van uw wensen en de mogelijkheden. Dus hoe sneller geboekt, hoe meer kans op juist dat leuke hotelletje wat u zou willen boeken. Neem voor al uw vragen contact met ons op en we bespreken graag uw droomreis in Zeeland.

Duur tocht

3-5 Dagen

Wanneer

Om de week in de zomermaanden

Extra’s

Uitgebreide lunch en diner

Mogelijkheid voor het bijboeken van een heerlijk pannetje mosselen / barbecue.

Bier en wijn tijdens het diner

Heerlijke (speciaal-) bieren, wijnen en andere drankjes op nacalculatie.