Informatie

  • 3 tot 5 dagen

    Uitbreiding mogelijk

  • Aantal personen: van 6 - 12
  • Slaapplekken aan boord: 6
  • Vanaf prijs per persoon per dag: €250,-

3 tot 5 dagen

Cruises in Zeeland – ZEEUWS RONDJE

Bekijk hier een samenvatting van een reis door Zeeland. Je kunt natuurlijk ook voor een andere samenstelling kiezen.

Op dinsdagmiddag/avond vertrekken we vanuit Yerseke naar Goes. Bij het uitvaren van de haven geniet je al van de eerste blikken over de Oosterschelde, deze zeearm zul je de komende dagen vanuit verschillende hoeken en op diverse tijden van de dag kunnen meemaken. De Zeelandbrug, juist met ondergaande zon. Of in de morgenuren de zilveren verbinding tussen de Beveland en Schouwen.

We varen voorbij de ingang van het kanaal door Zuid-Beveland, met aan de oostkant de Verkeerspost Wemeldinge waar gewaakt wordt over de veiligheid op het water. De ingang van de haven van Wemeldinge, langs de Kattendijksedijk, naar het Goese Sas. Daar varen we door de sluis het kanaal op en naar de eindbestemming van die dag de stad Goes. Afhankelijk van de vertrektijd is het mogelijk om aan boord een hapje te eten. Daar blijven we een nachtje liggen en kun je de volgende morgen de wal op. (Na het ontbijt, of juist voor een ontbijt aan de wal). Die dag beleef je de stad op de manier die het beste bij jou past, mogelijk zelfs om een rondleiding bij te wonen, waardoor je nog meer ziet dan wanneer je alléén de stad in gaat.

Woensdagavond een diner aan de wal, of aan boord. Daarna heerlijk overnachten in de binnenstad van Goes. In de loop van donderdag gaan we op het gemak weer de stad verlaten en varen we richting het Veerse Meer. Weer passeren we een Sluis (de tweede voor die dag). Onderweg de mogelijkheid een stukje te zwemmen, of spelevaren met de rubber boot.
Aan het eind van de dag eten we aan de wal in Kortgene, bij Apart Hotel. Na een laatste afzakkertje gaan we weer op pad richting de Amelia, waar na de nacht weer een geweldige dag staat te wachten. Ontbijten doen we aan boord, daarna vertrekken we rond 11 uur opnieuw richting de Oosterschelde, het grootste en natste Nationale park van Nederland. Via de sluizen, op naar de zeehondjes die al op ons liggen te wachten op de zandbank. In overleg is deze dag uit te breiden met een bezoek aan Zierikzee of andere plaats in de buurt.

Bij terugkeer op het Veerse Meer houden we een BBQ op het achterdek en als het weer mee zit kun je op de Flybridge genieten van een heerlijke zomeravond, met de ondergaande zon over het water.

Op zaterdag maken we een tocht over het Veerse Meer, daarbij bezoeken we Veere en eventueel Kamperland. Waarbij we voor of na het avondeten kunnen terugvaren naar Kortgene. Natuurlijk kunnen we ook onderweg een lekkere wandeling maken over één van de eilandjes.

Op zondag varen we op het gemak terug naar Yerseke. Tijdens de hele reis kunnen we je over veel onderwerpen iets vertellen, zijn er wensen ergens af te meren, of juist een stukje om te varen, wij passen de reis zoveel mogelijk aan naar de wensen van onze gasten en de mogelijkheden op sportief gebied.

RESERVEREN

Heb je een plan gemaakt om een tocht te maken, vul dan ons formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je droomreis te bespreken of je boeking te bevestigen!

Dagen samengevat

Dag 1

Dinsdag vertrekken we vanuit Yerseke naar Goes.

Dag 2

Heerlijk overnachten en een daguitje in de binnenstad van Goes.

Dag 3

Vertrek vanuit Goes richting het Veerse meer. Mogelijkheid om te zwemmen.

Dag 4

We varen naar de Oosterschelde, en gaan zeehondjes bekijken.

Dag 5

We bezoeken Veere en hebben de kunnen wandelen over de eilanden.

Vertrekdata

Deze reis kan geboekt worden op de volgende data

Deze reis kan geboekt worden van drie tot vijf nachten en je kiest zelf waar je op wilt stappen of als je eerder terug wilt, skippen we één van de tochten.

Dinsdagen waarop we kunnen vertrekken zijn: 7 juli, 21 juli, 4 augustus, 18 augustus,1 september, 16 september, 23 september of 30 september.

Wil je niet één van deze weken mee, maar een weekend op een andere datum of een midweek in het voorjaar, neem dan contact met ons op en je krijgt alle info die je wenst.

Aan boord slapen kan met 6 gasten, kom je met meer personen, wij varen met 12 gasten, waarvan er dan 6 aan de wal kunnen slapen.

Wij boeken voor jou het hotel aan de wal en verzorgen verder jouw hele reis op basis van jouw wensen en de mogelijkheden. Dus hoe sneller geboekt, hoe meer kans op juist dat leuke hotelletje wat je zou willen boeken. Neem voor al jouw vragen contact met ons op en we bespreken graag uw droomreis in Zeeland.

RESERVEREN

Heb je een plan gemaakt om een tocht te maken, vul dan ons formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je droomreis te bespreken of je boeking te bevestigen!

Boek nu je onvergetelijke experience, slapen op een boot , lekker oesters eten...

Lekker wegvaren en tot rust komen

RESERVEREN

Heb je een plan gemaakt om een tocht te maken, vul dan ons formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je droomreis te bespreken of je boeking te bevestigen!