fbpx

Oosterscheldekreeft arrangement 

Beleef de Oosterscheldekreeft op het water!

Laat u zich ook graag verrassen door een culinaire Oosterscheldekreeft-tocht op een prachtig jacht in Zeeland? Vaar dan mee met de kreeftentocht op de Amelia! Wij verwelkomen u aan boord in Yerseke met een sprankelend glas bubbels, waarna we de trossen los gooien en de haven van Yerseke verlaten, richting de schoonheid van het Nationaal Park de Oosterschelde (bruinvissen, zeehonden en vogels). Tijdens de vaart maakt u zowel op het water als in de mond kennis met de Zeeuwse zilte zaligheden, met als hoogtepunt ‘de Oosterscheldekreeft’.

Onderweg stapt u over aan boord bij een professionele kreeftenvisser. De kreeftenvisser vertelt u hoe hij op Oosterscheldekreeft vist en laat u, tijdens uw bezoek, ook zien hoe hij dit doet! De kreeft wordt uit de fuiken gelicht, hoe puur wilt u het hebben. We verwelkomen u daarna graag terug aan boord van de Amelia, waar een heerlijke kreeftenbisque op u staat te wachten. Tijdens de vervolgreis, kunt u genieten van een halve kreeft per persoon.

Tot 15 juli 2020 kunt u met een gezelschap tot 12 personen voor 139,00 p.p. genieten van dit unieke foodevent op het water. Dit is inclusief 4 uur durende vaartocht, Oosterscheldekreeft menu en welkomstdrankje. Wees er op tijd bij!

De boekingsmodule is bedoeld voor het boeken van een vaartocht met een hele groep. Bent u met een klein gezelschap maar wilt u graag varen dan kan dit uiteraard ook bij ons. Neem contact met ons op en vertel wanneer u wilt genieten van een volledig verzorgde vaartocht. Laat weten met hoeveel personen u komt en wat uw wensen zijn!

Download uw Gratis Brochure

Opstap plaats

Duur tocht

4 uur (incl. 1,5 uur varen)

*Uitbreiding mogelijk

Wanneer

Elke dag in de maanden van 31 maart tot 15 juli

Extra’s

Uitgebreide lunch en diner

Incusief een oosterscheldekreeft arrangement, lekkere vers gevangen kreeft op uw bord.

Bier en wijn tijdens het diner

Heerlijke (speciaal-) bieren, wijnen en andere drankjes op nacalculatie.

Het complete arrangement inclusief lunch of diner is te boeken voor €139,- per persoon.

(Op basis van 10 personen)