fbpx

Bootverhuur Veerse Meer

Bootverhuur met schipper voor een bezoek aan het Veerse Meer of andere wateren. Verblijf tijdens een dagtocht of vaarvakantie op een luxe jacht.

Bootverhuur aan het Veerse Meer en andere locaties

Voor bootverhuur met schipper en bezoek aan het Veerse Meer moet u bij Varen Zeeland zijn. Wij organiseren diverse vaartochten en vaarvakanties. U kunt kiezen uit een vaste route of uw eigen route samenstellen. Wanneer u bijvoorbeeld wilt varen op het Veerse Meer, is onze bootverhuur met schipper ideaal. Vanaf onze luxe jacht geniet u van het prachtige uitzicht en lekkere hapjes en drankjes.

Bootverhuur met schipper, vaar op het Veerse Meer of andere Zeeuwse wateren

Wilt u graag een boottocht maken langs de mooiste plekjes van Zeeland? Ga dan aan boord van ons luxe jacht de Amelia en beleef een onvergetelijke dag op het water. Geniet van het uitzicht terwijl wij u vertellen over de historie van al het moois dat u ziet. Door onze bootverhuur met schipper bent u op het Veerse Meer, en alle andere locaties, van alle gemakken voorzien. U zit op comfortabele sofa’s en krijgt heerlijke Zeeuwse Zilte Zaligheden voorgeschoteld. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten en wij maken een speciaal menu voor u.

Ook een meerdaags verblijf op ons schip is ons mogelijk

Wilt u een cruise maken of een nacht in stijl op ons schip overnachten? Boek dan onze luxe B&B-kamer. Dan verblijft u in een prachtige kamer en geniet u ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Ook kunt u in juni gebruikmaken van onze bootverhuur met schipper en dan vanuit meerdere Nederlandse havens meevaren naar Terschelling om daar het Oerol Festival te bezoeken. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Ga mee op reis!

Of u nu een dagtocht wilt maken naar het Veerse Meer of een meerdaagse vaarvakantie wilt boeken, onze bootverhuur met schipper maakt het mogelijk.

Reserveer online of bel naar 0113-622324 of naar 06-51834751. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.