fbpx

B&B op een luxe jacht

Wanneer u een gezellige B&B wilt boeken en graag op een boot verblijft, bent u bij VarenZeeland aan het juiste adres. Naast diverse vaarvakanties bieden wij u namelijk ook de mogelijkheid aan om een nacht of langer door te brengen aan boord van ons schip. Op ons luxe jacht hebben wij een complete B&B met comfortabele bedden en een heerlijk uitgebreid ontbijt. U zult zich er helemaal thuis voelen en genieten van een prachtig uitzicht over het water. Naast uw slaapkamer met badkamer, is het mogelijk om heerlijk te genieten in de salon, op het achterdek en flybridge. In overleg is er een barbecue en keuken beschikbaar die van alle gemakken is voorzien!

Een unieke B&B beleving op een boot in Zeeland

Via het onderstaande reserveringsformulier kunt u direct een reservering aanvragen, waarna wij contact met u opnemen. Wanneer u een reservering plaatst voor de B&B op onze boot profiteert u van de volgende voordelen:

  • Vorstelijk slapen in één van de drie slaapvertrekken met uitzicht over het water.
  • Koelkast, douche en toilet. Handdoeken en beddengoed incl.
  • Mogelijk te combineren met uitgebreid ontbijt, champagne ontbijt, lunch, diner en/of vaartocht. Ontbijt v.a. €15,- p.p.

    + Door een vaartocht te boeken kunt u iedere morgen in een andere haven wakker worden!

Reserveer een kamer aan boord

De Economy Room is een relatief kleine kamer maar nog zeer geschikt om met twee personen te overnachten. De badkamer die beschikbaar is bevindt zich tegenover de deur van deze kamer. Buitenom uw slaapkamer kunt u heerlijk genieten in de salon, op het achterdek en flybridge. 

  • 1 Nacht kost € 70,- 2e nacht € 65,- 3e nacht of meer € 60,-.

De Comfort Room is een zeer romantische kamer met king-size bed in de punt van het jacht. De badkamer die beschikbaar is beschikbaar is bevindt zich naast de deur van deze kamer. Buitenom uw slaapkamer kunt u heerlijk genieten in de salon, op het achterdek en flybridge. 

  • 1 Nacht kost € 85,- 2e nacht € 80,- 3e nacht of meer € 75,-.

De Master Bedroom is een zeer royale kamer met king-size bed en privé badkamer. 

  • 1 Nacht kost € 95,- 2e nacht € 90,- 3e nacht of meer € 85,-.

U kunt bij ons een kamer boeken maar het is ook mogelijk om het gehele schip af te huren!

  • 1 Nacht kost € 250 nu € 235,- 2e nacht € 235 nu € 220,- 3e nacht of meer € 220 nu € 205,-

Reserveer nu

Wilt u B&B aan boord boeken? Reserveer dan via contactformulier Wanneer u vragen heeft over onze accommodaties of service, kunt u deze telefonisch of per mail aan ons stellen.

Please enter your email, so we can follow up with you.