Klik op 1 van de pijltjes op de afbeelding om de Promo video te bekijken

Vaar vakantie

Een jacht is veel meer dan een vervoersmiddel, een vaarvakantie met een jacht is de plaats waar je tot rust komt.

Even helemaal weg van wat je gewend bent in het dagelijks leven; Vaarvakantie, er zijn geen buren, geen wekkers, geen geluiden van auto's, alleen maar het geluid van het kabbelende water.
Vanaf de Amelia kunt u de Zeeuwse wateren eens vanuit een heel ander daglicht bewonderen. Ons prachtige jacht geeft u de rust en de luxe die u heeft verdiend.

U zit eerste rang als het gaat om het bezichtigen van het natuurlijk schoon van het Nationaal Park Oosterschelde, of één van de andere Zeeuwse wateren.

Proef ook de streekproducten op ons schip, verser en op een betere locatie kan het niet genuttigd worden dan op de Amelia. 

Vaar tijdens één van de hieronder genoemde voorbeeld vaarvakanties met ons mee, of stel zelf uw eigen reis samen. Ook is het mogelijk alleen het aantal vaardagen, vaaruren en richting aan te geven en bij vertrek te ontdekken wat er onderweg te beleven is.

Promovideo bekijken:
- Klik op 1 van de pijltjes in de headerfoto van deze pagina voor de promovideo Varenzeeland The Movie

Overnachten aan boord van de Amelia

Naast varend met vakantie gaan, kunnen de meerdaagse tochten in de voorbeelden ook gebruikt worden voor zakelijke doeleinden.

Daarnaast kan het schip ook worden gebruikt voor overnachtingen zonder uitvaren. Dit kan in Yerseke, maar ook op een andere locatie die we varend kunnen bereiken, dan wordt wel een bedrag extra gevraagd voor de verplaatsing van het schip. Verdere info onder B&B.

Voor alle meerdaagse tochten en alleen overnachten aan boord geldt:
Het is mogelijk een overnachting per persoon te boeken (minimaal één tweepersoonskamer), maar u kunt ook het hele schip afhuren voor u en 1 tot 5 andere personen.

Voor de vaartochten is het mogelijk met 12 personen te varen. Overnachten kan met 6 personen aan boord en de overige 6 personen slapen aan de wal.
Ook verzorgen wij voor u de mogelijkheid om allemaal aan de wal te slapen en alleen overdag aan boord te zijn.
Dit is zeer geschikt voor de zakelijke markt.

Kortom wij ontzorgen u volledig!

Oostende voor Anker is in mei 2019 weer een thuishaven voor meer dan 100 authentieke schepen uit de maritieme geschiedenis. Dit festival aan de Noordzee is een feest voor iedereen. Ook u kunt erbij zijn en dit nautisch festival meemaken. Tijdens dit evenement is er elke dag een mengeling van folklore, dans, zang en tal van heerlijke hapjes rondom de haven, het Stationsplein, Vindictivelaan en St Petrus en PauluspleinVertrek vanuit Yerseke.
Overnachten aan boord van ons schip kan in één van de drie slaapvertrekken aan de voorkant van het schip. Waaronder deze kamer, de B&B Comfort room, volgens ons de leukste grote kamer, omdat je zo vanuit het bed over het water kunt kijken. De badkamer die u kunt gebruiken zit direct naast de deur van de kamer. Naast de mogelijkheid van een luxe vaarvakantie ook een unieke Bed & Breakfast beleving in Zeeland.
Overnachten aan boord van ons schip kan in één van de drie slaapvertrekken aan de voorkant van het schip. Waaronder deze kamer, de Master bedroom, de  grootste en luxste kamer. Met luxe lits jumeaux bed.  De badkamer met douche toilet en wastafel is alleen via deze kamer bereikbaar. Tevens is op deze kamer een koelkast en koffiemachine aanwezig. Een unieke Bed & Breakfast beleving in Zeeland, of een geheel verzorgde vakantie aan u de keus.
Het binnenland in vinden we veel scheepvaart die vrachten van Noord naar Zuid brengen. Het Schelde Rijn kanaal is in 1975 aangelegd om Rotterdam met Antwerpen te verbinden.  Wat kunt u nog meer op dit rondje Holland verwachten: U komt 's middags aan boord in Yerseke en maakt u kennis met bemanning en schip, onder het genot van een gratis welkomsdrankje vertrekken we richting het Zoommeer via het kleinste sluisje van Zeeland. 
Met deze privé cruise voelt u zich een ander mens. Een paar dagen onthaasten en super relaxen op de Amelia en 's avonds lekker wegdromen in één van de drie luxe suites aan boord. Wat kunt u verwachten op deze cruise: U komt 's middags aan boord in Yerseke. De bemanning heet u welkom boord van de Amelia onder het genot van een gratis welkomsdrankje. We varen op het grootste Nationaal Park de Oosterschelde waar we veel kunnen vertellen over het leven op en in het water van dit mooie…
Naast diverse Vaar Vakanties biedt varenzeeland ook de mogelijkheid om alleen te overnachten aan boord van ons schip. Een unieke Bed & Breakfast beleving in Zeeland. Via deze website kunt u hieronder direct een reservering aanvragen, waarna we met u contact opnemen. Vorstelijk slapen in één van de drie slaapvertrekken met uitzicht over het water. 
Uw eigen vaarvakantie in Zeeland, Nederland of België Met uw eigen crew, die naast het varen ook het koken op zich neemt, hoeft u deze vaar vakantie echt aan niets meer te denken. Wij toveren graag de meest verse producten om tot een verrassende maaltijd met uitzicht op het water. Gaat u liever lekker uit eten in bijvoorbeeld Zierikzee of Veere, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. U kunt uw voorkeuren aan ons doorgeven, zodat wij u een vakantie kunnen bezorgen waar u nog lang met een glimlach aan…
Elegantie, klasse en stijl Deze woorden zijn de sleutel tot een geweldige samenwerking. Zodra u aan boord stapt van het prachtige jacht Amelia voelt niets meer aan als zaken, het kan de ultieme basis zijn van een prachtige samenwerking. Met de mogelijkheid tot het nuttigen van heerlijke Zeeuwse culinaire hoogstandjes wordt deze afspraak een ervaring op zich. Doordat we met maximaal 12 gasten varen, kunt u uw relatie een intieme en typisch Zeeuwse zakelijke ervaring op het water bezorgen.  Hoe deze afspraak eruit moet gaan zien bespreken wij graag, wij…