Over varenzeeland.nl

Ko en Ella Goud Ko en Ella Goud

Over ons

Wij zijn Ko en Ella Goud en hebben Goldies Travel opgericht in 2008. 

Goldies is een combinatie van onze achternaam en een knipoog naar ouderwetse gezelligheid. 

Travel staat voor reizen, het is o.a. varen maar nog veel meer dan dat.

Waarom zijn we begonnen

Wij zijn met ons bedrijf begonnen omdat we er veel genoegen in scheppen om onze gasten een goed gevoel te geven. Wij bieden een moment van rust en ontspanning, wat je nergens anders dan op het water kunt vinden.

Wij hebben ontdekt dat we door veel te geven, ook veel van onze gasten terugkrijgen. Daar doen we het voor.

Het plezier wat we beleven op het moment dat onze gasten aan boord komen, vaak vrolijke, verwachtingsvolle en positief ingestelde mensen.
Dan krijgen wij meteen zin om van elke vaartocht een feest te maken. Als onze gasten van boord gaan zijn het onze ambassadeurs geworden. Sterker nog, velen hebben ons al gezegd dat het voelt alsof ze nieuwe vrienden hebben. Sommigen zeggen dat we ze als familie behandelen. Dat dus.

Voordat…

Vóór het ontstaan van Goldies Travel zijn wij een paar keer gaan varen met een schip van vergelijkbare afmeting. Samen met onze buitenlandse vrienden, zie voor meer informatie hierover onze blog. We vertelden veel over de omgeving en leerden zelf ook de mooiste plekjes kennen. Onze vrienden hebben ons toen al eens gezegd, jullie zorgen zo goed voor ons, jullie vinden dit leuk om te doen, daar zou je jullie beroep van moeten maken. Op dat moment hadden we daar zelf nog nooit over nagedacht, maar die opmerking liet ons niet los en daar zijn we nog steeds erg blij om.Tijdens deze vaartocht hebben we genoten van een heel ander stukje Nederland dan wat je ziet over land. Vanaf het water ziet Nederland er heel anders uit.

Beleven

De mooiste momenten zijn de onverwachte belevenissen, gewoon openstaan voor wat er te zien is onderweg en daarop beslissingen maken voor die dag.

Het begint bij het opstaan en ontbijt, het weidse uitzicht, vaartocht over smalle watertjes of juist de zee. Afmeren in leuke havenplaatsen, de lunch aan boord. Alles is een droom die werkelijkheid wordt.

Vertel ons wat u van de door Goldies Travel verzorgde vakantie, dag of event/overnachting vond. We horen graag uw verhaal en ervaring(en).
Sagen Sie uns, was Sie über den Urlaub, den Tag oder die Veranstaltung / Übernachtung von Goldies Travel denken. Wir würden gerne Ihre Geschichte und Erfahrung (en) hören.